dimecres, 17 de febrer del 2010

Enquesta sobre la Dansa Contemporània

Estic fent una enquesta sobre els coneixements de la dansa contemporània actual. L'enquesta consta de 10 preguntes senzilles, per poder saber més de la dansa contemporània a les Garrigues, i de l'influència d'aquest esport als del meu voltant. Necessito un mínim de 30 respostes, per poder obtenir la mitja dels resultats i penjar-ho al blog. En quant tingui els resultats penjaré les gràfiques per si a algú li interessa saber els resultats obtinguts.
És fàcil i ràpida de fer, si tens dos minuts t'agrairia que la contestéssis.
Gràcies.
Enllaç de l'enquesta.


Gràcies a tots els que em van contestar l'enquesta, he pogut realitzar unes gràfiques amb els resultats, i així saber el que pensa la gent sobre la dansa contemporània.
Després de consultar els resultats de l'enquesta, he pogut veure que tot i que la dansa contemporània no és un esport tot molt reconegut, casi bé tothom sap de que és tracta, i en que es basa principalment. També he preguntat si els hi agradaria formar part del món de la dansa contemporània, i la gran majoría han contestat positivament, així que espero que properament, més gent s'apunti a apendre algo tan bunic com és la dansa contempòrania.


RESULTATS


- Saps que és la dansa contemporània?

La gran majoría coneixen en que consisteix aquest esport. Tot i que les seves tècniques no són molt conegudes, casi bé tothom sap de que es tracta la dansa contemporània.





T'agradaria practicar-ho?
A la meitat dels enquestats, els hi agradaria practicar la dansa contemporània. Una altra part no, i una petita part no està segura. També cal tindre en compte, que a la majoría de nois no els hi agradaria practicar-la.

 

Al teu poble hi ha algún centre on apendre-n'hi?
Aquests resultats mostren que no hi ha gaira informació sobre els llocs on poder apendre dansa contemporània. Tot i això, a Les Borges Blanques hi ha un centre on poder assistir a classes.


Penses que requereix molt esforç físic?



Majoritàriament pensen que requereix un esforç considerable. La gent que la practiquem, o l'hem practicat alguna vegada, sabem que necessita bastant esforç físic, ja que has de fer els moviments perfectes, amb conjunt de la teva parella o del teu grup.


Resultats finals.



Els resultats mostren que les primeres respostes van ser fetes els primers dies, i al final per intentar arribar als 30 o més. Em van contestar 33 persones, i per això...gràcies!!

2 comentaris:

Nerea ha dit...

carinyoo!!! ia te contestat l'enquestaa :) muaaaa testimo

anna ha dit...

carinyo! que no set veu la graficaa..
un besito muuuaaa(L)

Publica un comentari a l'entrada